dinsdag 15 november 2016

Eind goed, al goed

We kunnen een (voorlopig) einde maken aan dit vervolgverhaal. Nadat ik de vorige keer had aangegeven dat mijn manager erg zijn best deed om me bij het team te houden is dit hem uiteindelijk nog gelukt ook. Samen met een andere "tijdelijke" collega kregen we met ingang van 1 juni 2016 een vast dienstverband. Dit was natuurlijk geweldig nieuws en na een aantal woelige jaren eindelijk rust in de "tent". Samen met mijn collega hebben we een foto genomen en deze op een taart laten zetten om dit heuglijke feit te vieren.


Inmiddels zijn we alweer een klein half jaar verder en heb ik mijn draai goed gevonden. De werkzaamheden zijn zeer uitgebreid en divers en het zal best nog wel even duren voordat ik alles onder de knie heb. 



Wel heb ik inmiddels weer een leuk project bijna afgerond. Met drie andere collega's hebben we een inspiratieruimte laten maken, met als thema natuur. Kurk en een poster met bomen tegen de muur, houten banken en tafels en kunstgras op de vloer. Erg geslaagd en ook veel positieve reacties gehad. 


gehad Spannend moment was dat er een keukenbrandje ontstond. Het gehele pand moest ontruimd worden en dat was een aardig spektakel. Gelukkig was er niet veel aan de hand.


Heel grappig is dat ik samen met de andere collega die ook is aangenomen (we hebben toch een speciale band) het komende teamuitje heb georganiseerd. Dit hebben we precies een jaar geleden al aangeboden toen natuurlijk nog helemaal niet zeker was dat we nu in vaste dienst zouden zijn. Dit gaf toentertijd een hoop hilarische reacties maar leuk dat het uitgekomen is.

Nou kijken of we hier tot m'n pensioen kunnen blijven werken, het zou erg fijn zijn. Natuurlijk ook omdat ik elke dinsdag en vrijdag vrij ben. Op dinsdag kan ik veel werk doen voor de sponsorcommissie, de Commodore club en de band The Rivals. En op vrijdag lekker met m'n vrouwtje op pad naar het strand of andere leuke (of soms ook nuttige, hahahaha) dingen doen. Nou dit is dan zeer waarschijnlijk het einde van mijn feuilleton over mijn arbeidsperikelen!




Een terugblik vanaf midden 2020

Zo heel af en toe heb je weleens zo'n momentje dat je even terugdenkt aan bepaalde periodes in je leven. Eigenlijk wil ik nooit te vaak ...